Human Design reading karte (pdf različica)

Knjiga tvoje duše

Napisana zato, da te spomni, kako nisi tu, da se tlačiš v en skupni kalup, ampak da končno začneš korakati v svojem lastnem ritmu in jasno vidiš, da imaš moč zaživeti sebe.

Human Design reading karte

Knjiga tvoje duše je personalizirana Human Design analiza tvoje karte v PDF obliki s poglobljeno razlago tvojega energijskega tipa, strategije, avtoritete, vseh tvojih centrov in tvojega Human Design profila.

Ta personalizirana HD analiza te preko 110+ strani opolnomoči, da:

  • ponovno odkriješ ljubezen do sebe
  • si začneš spet zaupati
  • končno vidiš svoje darove in talente
  • se povežeš s seboj in začneš poslušati svoje telo
  • redefiniraš odnos s svojo preteklostjo
  • začneš ozaveščati svojo vlogo pri izboljšanju odnosov
  • potegneš iz omare stare sanje in vidiš, da so bile tam z razlogom

Začni poslušati sebe. Začni izbirati sebe.

110+ strani | digitalni PDF | Cena: 88 €

⚠️⚠️⚠️ Ker je vsak vodnik sestavljen posebej zate, si vzamem dovoljenje, da ti ga na mail dostavim v roku do dveh (2) tednov od plačila. Pri naročilu je potrebno v opombah obvezno navesti tudi datum, uro in kraj rojstva – na podlagi tega se namreč izvede kalkulacijo osebne Human Design karte. ⚠️⚠️⚠️

Najpogostejša vprašanja …

Potrebujem tvoj datum, uro in kraj rojstva.

Ja, samo to in točno vem, kaj je prišla tvoja duša mojstriti na ta planet. Saj pravim, da je Human Design noro zanimiv. 😀

Bolj natančno, kot je, bolje je.

Večinoma ne pride do velikih odstopanj v dnevu, ampak spet odvisno od dneva do dneva in ali je bila ura tvojega rojstva ravno zraven kakšnega tranzita, ki bi lahko pomembno vplival na povezave znotraj tvoje telesne karte.

Če nisi 100 % prepričana glede svoje ure rojstva, mi raje piši in bova skupaj našli rešitev.

Ne. Ta HD analiza ni nekaj na splošno napisano o vsem. Vsakemu posamezniku posebej priredim glede na njegovo karto.

Kar pomeni, da če naročita recimo mož in žena, dobi vsak svojo analizo, s svojo vsebino – torej vsak dobi poročilo, v katerem je opisan energijski tip, profil in centri, ki so skladni z njegovo/njeno telesno karto.

Daj mi do 10 delovnih dni, ampak ponavadi pride vseeno prej. 😉

Samo, če si sama sprintaš pdf, ki ti ga pošljem. 🙂

Seveda. Obstaja opcija tudi 1:1 branja v živo preko ZOOM. Več o tej opciji je zapisano tukaj.

Pri readingu v živo se za 2 uri dobiva preko ZOOMa, kjer ti razložim tvoj energijski tip, strategijo, avtoriteto, centre in profil. Če ostane čas, lahko odgovorim tudi na kakšno vprašanje. Po končanem readingu dobiš tudi posnetek pogovora.

Pri PDF verziji se obravnavajo iste tematike, le da je vse skupaj zapakirano znotraj 110+ strani in da je noter toliko informacij, ko da bi ti na ZOOM srečanju govorila 6 ur.

Izberi, kar bolj čutiš. V obeh primerih dobiš dovolj informacij, da lahko začneš svoj Human Design eksperiment.

Ja. Seveda.

Če bi rada izvedela več o Human Designu tvojega otroka, ti priporočam naročilo priročnika Vzgojen po dizajnu, ker se poleg teorije dobi še praktične nasvete.

Ne, ker to je samo konstrukt našega uma in družbe, ki nas prepričuje, da smo tukaj, da opravljamo točno določeno službo. Duši je za to vseeno.

Human Design ti da neke splošne napotke, ampak bolj v smislu, kaj je energijsko bolj skladno s teboj.

110+ strani | digitalni PDF | Cena: 88 €

⚠️⚠️⚠️ Ker je vsak vodnik sestavljen posebej zate, si vzamem dovoljenje, da ti ga na mail dostavim v roku do dveh (2) tednov od plačila. Pri naročilu je potrebno v opombah obvezno navesti tudi datum, uro in kraj rojstva – na podlagi tega se namreč izvede kalkulacijo osebne Human Design karte. ⚠️⚠️⚠️