Homepage USL2023-03-06T10:41:04+01:00

Postani to, za kar si zasnovana biti

V svetu, ki nas uči biti vse drugo kot mi, ti preko Human Design sistema pomagam ponovno odkriti resnično sebe + te opolnomočiti, da stopiš na naslednjo časovnico v svojem življenju.

Tu si z razlogom. Dovoli, da ti to pokažem.

Postani to, za kar si zasnovana biti

V svetu, ki nas uči biti vse drugo kot mi, ti preko Human Design sistema pomagam ponovno odkriti resnično sebe + te opolnomočiti, da stopiš na naslednjo časovnico v svojem življenju.

Tu si z razlogom. Dovoli, da ti to pokažem.

Ponovim, da me zares slišiš.

V tebi je nekaj posebnega in magičnega.

Drugačna si od vseh okrog sebe – vse od tega kako čutiš, vidiš in zaznavaš stvari. Resnično si edinstven kozmični dogodek, ki je na tej Zemlji z namenom.

Ampak, skozi odraščanje si najverjetneje to pozabila. Tako kot večina izmed nas si začela verjeti vsem “morala bi” nalepkam, ki so te prepričale, da boš srečna samo, če slediš družbeno začrtani poti. Zato si pridno začela stopati po njej. Trudila si se doseči vsak zahtevani mejnik, ki so ti ga določili. Ustregla vsemu in vsakemu. Se manjšala, ustavljala svoje ideje in tlačila svojo lastno vrednost, v upanju, da bodo zadovoljstvo, uspeh, mir in navdušenje končno našli tudi tebe.

Toda bolj kot si igrala na te strune, manj je bilo temu tako.

A ti si upornica, ki se ne kar tako preda. In tako si zdaj tu, na točki, kjer si končno pripravljena narediti eno veliko, za mnoge celo radikalno dejanje – odločila si se, da boš končno začela častiti sebe, svoje darove, moči in želje.

Zato ti z največjim veseljem rečem: DOBRODOŠLA!

Komaj čakam, da ti lahko pokažem, kaj vse je mogoče, ko si popolnoma dovoliš biti to, kar si prišla na ta svet biti.

dolgo let ena izgubljena dušica, ki se je raje skrivala, ugašala svoj sijaj in se vrtela tako, kot so ji rekli drugi, dokler ni ugotovila, da nosi znotraj sebe moč, ki si jo lahko samo sama odvzame.

Zdaj sem mamica, podjetnica, obožujem vse povezano z osebnim razvojem in preko Human Design sem odkrila, da znotraj sebe nosim energijo za materialno in notranjo rast sebe in drugih.

Moja strast? Navdihovati ljudi, da sprejmejo dejanja, ki jih premaknejo preko njihovih omejitev k svojim virom veselja.

Čas je, da divje spremeniš svoje življenje

Trenutne ponudbe

Če si pustolovka, ki se ne boji izzivati svojega notranjega kritika, upornica, ki noče več igrati na strune “morala bi, ker tako pravi …”, punca, ki se ne boji razmišljati izven naučenih okvirjev ali mama, ki bi rada bolje spoznala svojega otroka ter nadgradila svoje starševstvo, potem te vabim pregledati vse, kar sem pripravila zate.

Beseda ali dve o Human Design

in kako ti lahko pomaga postati bolj pristna in srčna ti.

Rodila si se v svoj popolni jaz in točno vedela, kaj hočeš in kaj absolutno ni skladno s teboj. Nato pa so te skozi leta družina, prijatelji in družba začeli učiti drugače in tvoj um jim je začel verjeti. A globoko, globoko v tebi se še vedno nahaja tista prava ti (in priznajva si, trka ti že na vrata, čutiš jo, a se ji na določenih področjih še vedno upiraš).

Predstavljaj si Human Design kot en kompas, ki te ponovno vodi do tvojega čistega bistva, priročnik, ki ti pomaga ponovno spoznati sebe in odkriti svoje največje prednosti oz. orodje, ki ti izriše mapo tvojega energetskega zapisa in ti pove, kako ponovno stopiti v svoj tok.

Human Design je torej nekakšen sistem samoodkrivanja, s katerim lahko eksperimentiramo in naredimo velike premike v naši zavesti.

Njegov namen tako ni, da te vstavi v novo škatlico omejujočih prepričanj, ampak preprosto samo ponuja načrt tvoje življenjske energije. In ko spoznaš, kako najbolje deluješ, se lahko lažje uskladiš s svojim višjim namenon oz. končno razumeš, kaj si prišla izkusiti v to življenje.

Zveni preveč dobro, da bi bilo res? Vem, tudi sama sem mislila, da je to en čisti “woo-woo”, a vse dokler nisem spoznala svoje osebne Human Design karte. Potem sem bila pečena. V dobrem smislu seveda.

Vabljena pobrskati tudi po blogu

Par načinov, kako te lahko podpre poznavanje svoje ali otrokove Human Design karte

 • pomaga ti videti tvoje oz. otrokove prednosti
 • ponudi ti strategijo za sprejemanje najboljših odločitev
 • pomaga ti se uglasiti s telesom in izklopiti neproduktivni mentalni vrvež
 • nauči te kako komunicirati z ljudmi okrog sebe
 • bodri te biti to, kar si
 • razkrije ti tvoj življenjski namen
 • pokaže ti kako živeti bolj usklajeno in zdravo življenje
 • pomaga ti povečati samozavest in samospoštovanje
 • pomaga ti razumeti, kje si najbolj ranljiva in odprta za pogojevanje s strani drugih
 • pokaže ti, zakaj je dobro zaupati vase in svoji poti, tudi ko ni enaka tisti od večine
 • pomaga ti preprečiti izgorelost
 • nauči te, kako pravilno upravljati s svojo energijo

Title

Go to Top