Aneja Štrukelj - Human Design

Hejla,

si se se kdaj spraševala, kakšen je smisel tvojega obstoja in zakaj se ti določeni izzivi znova in znova ponavljajo?

Sem Aneja in z uporabo Human Design sistema ti pomagam osmisliti te ovire in se na zabaven način soočiti z njimi.

Usklajevanje z načrtom tvoje duše ni bilo še nikoli tako lahko.

Pridruži se BREZPLAČNEMU mini video tečaju o Human Design sistemu

Human Design

Jaz + ti

oz. kako lahko skupaj začneva lupit tvojo čebulo, da si že enkrat priznaš, koliko moči nosiš v sebi

Če si pustolovka, ki se ne boji izzivati svojega notranjega kritika, upornica, ki noče več igrati na strune “morala bi, ker tako pravi …”, punca, ki se ne boji razmišljati izven naučenih okvirjev ali mama, ki bi rada bolje spoznala svojega otroka, potem poglej, kar sem pripravila zate.

Preko ZOOM

Human Design 1:1 branja kart

1:1 opcije individualnega branja HD kart za ženske, ki ste naveličane naučenega ugajanja vsemu, kar vam pobira energijo, voljo in moč, in iščete znanje, ki vam bo pomagalo poglobiti ljubezen do sebe in začeti slediti svoji unikatni smeri v tem življenju.

Human Design

Digitalni produkt

Human Design: Knjiga tvoje duše

Estetsko oblikovan personaliziran vodnik skozi tvojo edinstveno Human Design zasnovo na več kot 100 straneh. V njem boš dobila podrobne informacije o tvojem energijskem tipu, strategiji, avtoriteti, profilu in vseh tvojih definiranih/nedefiniranih centrih.

Human Design branje karte

Digitalni produkt

Vzgojen po dizajnu

Otroci !niso! nepopisan list. To življenje so prišli okušati na drug način kot mi. So glasilci nove dobe, katerih duša je priletela iskati svoje specifične izzive. In ne glede na to, kako stvari obrnemo, jim ni namenjeno, da postanejo naše kopije.

Ta vodnik za starše je namenjen vsem, ki imate otroke in vam ni cilj vzgojiti pridnega ter nadvse ubogljivega fanta/punco, ampak vam je pomembneje, da jim pomagate ostati zvesti sami sebi in svojemu notranjemu klicu.